Minden problémára találunk megoldást

Gond van a lefolyóval?

Eldugult a lefolyó? Eltört a kád? Kilyukadt a szifon? Semmi probléma, mi minden vízszereléssel kapcsolatos hibát megoldunk. Gyorsan, szakszerűen és alacsony áron dolgozunk, így a legjobb választás az, ha minket hív ki.

Ránk mindig számíthat

Profi vízszerelők Budapesten

Ha bármilyen problémája van, amelyhez vízszerelőre van szüksége, akkor ne habozzon, minket hívjon ki. Mi a lehető leggyorsabban kiérkezünk Önhöz, és elhárítunk minden problémát, ami vízszerelés.

NON-STOP

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT,
HÍVJON MINKET 0-24!

15 ÉVES

SZAKMAI
TAPASZTALATTAL

+36 (70) 526 12 13

HÍVJON MINKET
BIZALOMMAL!

Rólunk

Mi a Duguláselhárítás Mesternél úgy kívánjuk végezni tevékenységünket, hogy boldogan és büszkén tekinthessünk vissza elégedet ügyfeleink hosszú sorára. Több, mint 15 éve a szakmában vagyunk és már mindenféle meghibásodással találkoztunk ennyi idő alatt. Tudjuk honnan szerezzük be a legjobb alkatrészeket, tudjuk milyen típushibákkal találkozhatunk. Egy szóval: fel vagyunk készülve mindenre.

Szakembereinktől ugyanezt várjuk el. Kizárólag magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkezdő munkatársakkal dolgozunk és felkutattuk a legjobb minőségű alkatrészeket, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani.

Ennek köszönhetjük, hogy több tízezer elégedett ügyfelet tudhatunk ma magunk mögött. Ha elvégeztük a munkát, akkor bátran biztosítjuk a garanciát, mert tudjuk, hogy nem lehet semmi baja. Ha ön is szeretné biztonságba érezni magát nincs más dolga, mint tárcsázni a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot és segítséget kérni. Akár azonnali kiszállással megoldjuk bármilyen meghibásodást is tapasztalt.

NON-STOP

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT,
HÍVJON MINKET 0-24!

15 ÉVES

SZAKMAI
TAPASZTALATTAL

+36 (70) 526 12 13

HÍVJON MINKET
BIZALOMMAL!

Nálunk a minőség az első

Tökéletes munkavégzés, garancia

Ha azt szeretné, hogy tökéletesen legyen megoldva a problémája, akkor feltétlenül minket hívjon ki. Mi minden ránk bízott feladatot tökéletesen oldunk meg, hála a több évtizedes tapasztaltunknak. Tekintse meg, hogy mivel foglalkozunk bővebben.

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését.
Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén fel vehessük Önnel a kapcsolatot.

  • Telefonon keresne?   +36 (70) 526 12 13

Mi minden problémát megoldunk

Gyors és hatékony vízszerelés

Legyen szó kád javításról, vagy duguláselhárításról, mi mindig azon dolgozunk, hogy gyorsan és hatékonyan végezzük el a munkát. Nálunk csak a tökéletes minőség fogadható el. Győzödjön meg róla Ön is.

SOS ÜGYELET +36 (70) 526 12 13