Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelőt keres? Jó helyen jár. A vízvezeték szerelőink mind egytől-egyig kiváló szakemberek, akik tökéletesen végzik el a munkájuk.

Vízvezeték szerelő

Ki a vízvezeték szerelő és mit csinál? A hiedelemmel ellentétben a vízvezeték szerelő nem csak a vezetékekkel foglalkozik, hanem mindennel, ami vízzel kapcsolatos otthonunkban. Ha eldugult a mosogató akkor őt kell hívni, ha kádat kell cserélni akkor szintén, ha csőtörés van, akkor meg pláne.

Ha vízvezeték szerelőt keres, akkor ne keressen tovább. A mi vízvezeték szerelőink rendkívül jó szakemberek, így minden problémát meg tudnak oldani. Amit mi garantálni tudunk az a tökéletes munka. Mi azt gondoljuk, hogy a vízszerelést csak tökéletesen lehet csinálni. Elvégre mi értelme van félig elhárítani a dugulást, meg félig megjavítani a csőtörést. Semmi. Mi épp ezért mindig tökéletes munkát adunk át minden ügyfelünknek, pont olyat, mint amilyet saját otthonunkban is elvárnánk egy másik szakembertől.

Ha csőtörésről, vagy dugulásról van szó akkor nem ismerjük az időkorlátokat. Tudjuk, hogy ilyenkor minden perc számít, mivel a víz folyamatosan folyik, és jó lenne, ha az ember lányának nem kéne bekérdezkednie a szomszédhoz vécézni. Ahhoz, hogy ezeket elkerülje mi egyből reagálunk és lehetőségeinkhez mérten egyből el is indulunk otthonába.

Ha árainkról szeretne érdeklődni, akkor feltétlenül hívjon fel minket. Minden vízvezeték szerelési munka más és más, épp ezért nem tudunk standard árakat kiírni. Ha felhív minket akkor meg tudjuk beszélni a pontos részleteket - és akár egyből el is tudunk indulni Önhöz. Hívjon minket bizalommal.

Visszahívást kérek!
Vízvezeték egy darabja

Vízvezeték szerelés árak

A vízvezeték szerelés egy elég komplex munka. Ebbe beletartozik a vízvezetékeknek a kiépítésétől kezdve a duguláselhárításon át a wc tartály szereléséig minden. Egy szóval: minden, ami az otthonban használható vízzel kapcsolatos.

A vízvezeték szerelésnek az árai rendkívül változóak. Ez mindig attól függ, hogy mivel állunk szemben. Teljesen más ára van egy vízvezeték kiépítésének, mint egy egyszerű duguláselhárításnak. Épp ezért nem tudunk egy standard vízvezeték szerelést árat kiírni, bármennyire is szeretnénk. De pontosan tudjuk, hogy mindenkit az árak érdekelnek. Ez teljesen természetes, mindenki szeretné tudni, hogy a szerelés mennyibe fog kerülni. Természetesen mi sem várjuk el azt, hogy az ügyfeleink ne tudják, hogy mennyi lesz a vége, és a szerelés alatt végig kéz ropogtatva álljanak felettünk.

Épp ezért, hogy ha felhív minket, és elmondja, hogy mit tapasztal, akkor mi már tudunk egy ár tartományt mondani. Minél pontosabban írja le a problémát, mi annál pontosabb tartományt tudunk megadni, mivel az információk hatására tudjuk szűkíteni a kört.

A legpontosabb árat már csak a helyszínen tudunk mondani, a szerelés megkezdése előtt, de ez az ára biztos, hogy az ár tartományon belül van. Mi épp ezért abszolút kiszámíthatóak vagyunk, velünk nyugodtan lehet tervezni. Hívjon fel minket, mondja el mi a probléma, és mi rövid időn belül kiérkezünk Önhöz, és elkezdjük a javítást, akár már ma! Keressen minket bizalommal!

Olcsó vízvezeték szerelő Budapest

Mint már említettük, mi pontos és korrekt árakkal dolgozunk minden esetben. De ezekről az árakról konkrétan még nem eset szó – eddig. Mi pontosan tudjuk azt, hogy egy esetleges meghibásodás mindig váratlanul jön, és egy átlagos magyar család számára kihívást jelent hirtelen összeszedni több tízezer forintot. Épp ezért mi úgy szabtuk meg az árainkat, hogy azok abszolút megfizethetőek legyenek. Ha minket hív ki, akkor garantáljuk, hogy nem fog kikerekedni a szeme, amikor meglátja a számlán az összeget. Olcsó és fix árakkal dolgozunk.

Vízvezeték szerelés, vízvezeték szerelő
Csőtörés a vízvezetékben
Csőtörés a vízvezetékekben

Vízvezeték szerelés házilag

Sokan vannak úgy, hogy legyen bármilyen probléma is otthon, nem hívnak ki szerelőt, elvégre mindegyik csak leakarja húzni az embert, miközben semmit sem csinálnak. A nagy felindulás után az emberünk neki is kezd a szerelésnek – majd rájön, hogy se felszerelése, se hozzáértése nincs. Az okosabbak ilyen már abba is hagyják, és kihívják a szerelőt. A másik csoport csak azért is alapon neki kezd a szerelésnek, majd amikor valami beláthatatlan dolgot csinált a vízvezetékkel kétségbe esetten kéri a szerelőt, hogy azonnal jöjjön.

Mi ezért nem ajánljuk a házi barkácsolást. Egy csomó felesleges stressztől, gondtól, problémától szabadítja meg magát, hogy ha egyből kihív egy szerelőt. A szerelők gond nélkül megoldják a problémákat, nem időznek el sokáig, hanem feszes tempóban dolgoznak, majd a szerelés végeztével össze is pakolnak, takarítanak maguk után. Keressen minket bizalommal!

Vízvezeték szerelés menete

Ne aggódjon, nem fogjuk leírni, hogy mikor melyik csavarkulcsot használjuk. Szeretnénk bemutatni, hogy a kapcsolatfelvételtől kezdve mire számíthat, milyen lépések jönnek sorban, ezzel is megkönnyíteni helyzetét.

Először is az első dolga, hogy megállapítsa, hogy mi a probléma – persze nem kell szakmailag értenie hozzá, csak hozzávetőlegesen kell megfogalmazni, hogy például folyamatosan folyik a csapból a víz, vagy megnőtt a vízszámla, de nem érti miért. Mi ilyenkor, ha úgy van, akkor adunk tanácsot, hogy mit csináljon addig, amíg nem megyünk ki (például zárja el a fő csapot). Természetesen megbeszélünk egy mindenki számára jó időpontot, amely akár egy órán belül is lehet. Már a telefonban is tudunk egy hozzávetőleges árat mondani, de ha kiérkezünk akkor megtudjuk mondani, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a szerelés. A szerelés nálunk gyors, hatékony és tiszta. Mi nem húzzuk az időt, számunkra is fontos, hogy az adott meghibásodás minél hamarabb helyre álljon. Épp ezért ha minket választ, akkor pillanatokon belül meg fog oldódni a problémája, ráadásul olcsón. 

Vízvezeték szerelés
Csőtörés

Vízvezeték szerelő Budapest

Manapság Budapesten nem könnyű szerelőket találni, szinte mindegy is, hogy milyen munkáról van szó. Sokan végzik ezt már csak mellékállásban, és még többen vannak, akik egynap felkeltek, és kitalálták, hogy ők mostantól ezzel fognak foglalkozni, mert még régen látták, hogy a szomszéd Józsi hogy csinálja. Nos, az utóbbi szerelőket kell jó nagy ívben elkerülni.

Jó kérdés, hogy hogyan lehet megkülönböztetni a jó szerelőt a rossztól. A rossz szerelők általában a csillagot is leígérik az égről, már-már annyira olcsón hirdetik magukat, hogy néha azt gondolja az ember, hogy a szerelő fog neki fizetni, és nem fordítva. A szerelés nincs ingyen, ez tény, így aki nagyon olcsónak akarja beállítani magát, az rendkívül gyanús.

Ha nem akar pórul járni, akkor feltétlenül keressen fel minket. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberre? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a felhasználandó anyaggal kapcsolatban egyeztetne? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 17:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 526 12 13

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!
Vízvezeték szerelés
Durva csőtörés elhárítás
Mosogató cső szerelés
Vízvezeték
Vízvezeték a falon
Mosogató szerelés

Ingyenes kiszállás és felmérés Pest megye egész területén!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza