Vízszerelő

Olyan vízszerelőt keres aki jól dolgozik, gyorsan kiérkezik, nem kell rá várni, ráadásul még olcsó is? Megtalálta.

Vízszerelő

Ha bármilyen probléma van az otthoni vizesblokkal, akkor feltétlenül hívjon ki egy vízszerelőt. Milyen problémákban segít a vízszerelő? Konkrétan mindenben, ami víz. Vízvezetékek kiépítése, csaptelep csere, wc duguláselhárítás - amit csak el lehet képzelni. Ha minket hív ki, akkor biztos lehet benne, hogy a munka tökéletes lesz. Mi úgy gondoljuk, hogy a vízszerelést nem lehet máshogy csinálni, csak tökéletes kivitelezésben, elvégre mit ér a csap, ha kotyog, és mit ér a duguláselhárítás, ha két nap múlva újra előjön.

Ahhoz, hogy mi mindig a maximumot tudjuk nyújtani több dolog kell. Egyrészt fontos, hogy a szerelőknek meglegyen a megfelelő szaktudásuk. Nálunk csak olyan szakemberek dolgozhatnak, akik rendelkeznek a megfelelő tudással és tapasztalattal. Ha ez a két dolog meg van, akkor már baj nem lehet, biztos, hogy a szerelés jól fog elsülni. Ám az is fontos, hogy a felszerelésünk jó legyen. Természetesen nálunk minden szerszám, minden műszer tökéletes minőségű, így a javítás is csak tökéletes lehet.

Ha dugulás van, ha elöntötte a víz a lakást, ha eltört a csap akkor egy biztos: azonnali segítségre van szükség. Mi ezt biztosítjuk Önnek. Mi egy non-stop szolgáltatás vagyunk, ami azt jelenti, hogy minket bármikor lehet hívni, a nap bármely szakaszában, hétvégén, és ünnepnapokon is egyaránt.

A vízszerelési problémákat mindig a lehető legjobban és a leggyorsabban kell megoldani. Ha ezt szeretné, és még esetleg azt is, hogy a számla átnyújtásánál ne meglepődjön, hanem fel lélegezzen, akkor minket hívjon. A mi áraink abszolút megfizethetőek, hívjon minket bizalommal!

Visszahívást kérek!
Mosogató szerelés

Wc szerelő

Nagyon szerencsések azok, akiknek soha nem kellett WC szerelőt hívniuk. Ez azt feltételezi, hogy soha nem volt gondjuk a WC-jükkel. Kevésbé szerencsések már azok, akiknek szükségük van arra, hogy egy szerelő kimenjen elhárítani a gondot. De ne aggódjon, minden a legnagyobb rendben lesz akkor, ha minket hív ki.

A WC szerelésnél több mindenről lehet beszélni, mivel nem mindegy, hogy a hagyományos WC-k, vagy a darálós WC-k mennek tönkre. A hagyományos WC-k tönkremenetelének az oka elég sokrétű lehet. Lehet gond a lefolyóval, a bűzelzáróval, a tartállyal, vagy akár magával a csészével is.

Ez ugyanúgy igaz a darálós WC-re is, csak ott még azzal is kell számolni, hogy a daráló motorja megy tönkre. A legtöbb esetben sajnos ezzel kell számolni. Ha darálós WC-je van és zúgást hall, és azt észleli, hogy nem működik a WC akkor nagyon fontos, hogy áramtalanítsa a készüléket, és ne nyúljon hozzá addig, amíg ki nem érkezik egy szerelő.

A darálós WC-k veszélyes készülékek lehetnek ha meghibásodtak, épp ezért azonnal hívjon ki szerelőt.

Ha dugulást tapasztal, mindegy, hogy milyen készüléken akkor nagyon fontos, hogy minél hamarabb szerelőt hívjon. Felesleges bármit is beleöntenie a WC-be, mivel hogy ha valós dugulással van dolga, akkor a szer biztos, hogy nem fog lehatolni a dugulás forrásához. A WC-pumpák, csőgörények se érnek túl sokat, ha valódi dugulásról van szó.

Ha azt szeretné, hogy készüléke újra tökéletesen működjön, akkor feltétlenül hívjon ki minket!

Wc szerelés ár

A wc szerelésnél szinte mindig az az első kérdés, hogy vajon mennyibe fog kerülni. Erre sajnos nem tudunk előre kitalált összeget mondani. Rengeteg féleképpen megtudnak hibásodni a készülékek, ahogy már fentebb is említettük, így nem tudunk standard árakat mondani. Egy tartály csere nem kerül annyiba, mint egy daráló WC motorjának a szerelése, mivel az előbbi egy sokkal gyorsabb és könnyedebb munka. Épp ezért ha felhív minket és elmondja a problémát, akkor mi már tudunk Önnek egy árat mondani, amivel tud számolni. Keressen minket bizalommal!

WC tartály szerelés
WC duguláselhárítás
Vízszerelő szerelés közben

Vízszerelő gyorsszolgálat

A vízszerelésnél nagyon fontos az idő. Ha csőtörés van, akkor a víz folyamatosan folyik feleslegesen, ha dugulás van, akkor a szennyvíz áll a lakásban (és még szerencse, ha csak áll, és nem jön felfele). Ilyenkor természetes, hogy gyorsan kell a segítség. Mi ezt garantáljuk: egyből elindulunk Önhöz, miután beszéltünk. Akár egy óra alatt is kint lehetünk otthonában, nem kell attól félnie, hogy egy fél napig is ott kell ülnie az elázott otthonában.

De mi nem csak ezt ajánljuk, hogy azonnal reagálunk. Mi azt is ajánljuk, hogy minket BÁRMIKOR felhívhat. Mi egy non-stop szolgáltatás vagyunk, ami azt jelenti, hogy minket este, éjszaka, hajnalban is nyugodtan fellehet hívni, mindig felfogjuk venni a telefont. Folyamatos elérést biztosítunk minden ügyfelünk részére. Nálunk az sem számít, hogy milyen napon hív minket, ugyanis mi nem csak hétfőtől péntekig dolgozunk. A víz problémák nem válogatnak, előjönnek azok hétvégén is, de ünnepnapokon is. Épp ezért minket bármikor hívhat, mi biztos, hogy felfogjuk venni a telefont. 

Vízszerelő budapest

Ha Budapesten keres vízszerelőt akkor ne keressen tovább, itt vagyunk mi. Budapest egész területén kiszállunk, de a környező településekről is várjuk a hívásokat. Tudjuk, hogy manapság nem könnyű jó szerelőt találni. Pontosan jól tudjuk. Nagyon sok ma már az olyan „szerelő”, akik soha nem végeztek iskolát, nem tanultak más mesterember mellett, és egyáltalán nem alázatosak. 

A vízszerelő munka rendkívül fontos, egyszerűen nem lehet felvállról kezelni egy csőtörést, vagy egy dugulást. Mindig, minden körülmények között százhúsz százalékon dolgozunk, soha, egy pillanatra sem lankad a figyelmünk.

Számunkra a tökéletes munka elengedhetetlen. Csak olyan minőségű munkát vagyunk hajlandóak kiadni a kezünkből, amelyet a saját lakásunkban is szívesen néznénk. Mi nem elégszünk meg a „nagyjából jó”, és a „még egy darabig kibírja” szinttel. Nekünk ez nem elég. Mi mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfél tökéletesen elégedett legyen. Épp ezért, hogy ha tényleg minőségi munkát szeretne látni, akkor feltétlenül minket kell hívnia. 

Mi várjuk a hívását. 

Vízszerelő árak

Sokan kérdezik tőlünk, hogy nálunk mennyibe kerül a vízszerelés. Nos, ez olyan kérdés, mintha egy fodrásztól megkérdeznénk, hogy mennyibe kerül nála a szolgáltatás. Ő is visszakérdezne, hogy mégis mire gondolunk. Festés, vágás, esküvői haj? Ugyanez történik a vízszerelésnél is. Nem mindegy, hogy egy csaptelepet kell kicserélnünk, vagy épp egy csőtörést kell helyre állítanunk.

Minden esetben azt javasoljuk, hogy először mérje fel Ön a problémát. Nem kell tudnia, hogy épp mi a probléma, csak nagyjából meg kell fogalmaznia, hogy mit tapasztal. Ha felhív minket és elmondja, hogy mit lát problémának, akkor mi már valószínűleg tudni fogjuk, hogy mi a hiba. Ha tudjuk nagyjából, hogy mi a hiba, akkor már tudunk mondani egy hozzávetőleges árat is. De amint kiérkezünk a helyszínre, már tudunk mondani konkrét árat is. Épp ezért keressen minket bizalommal, garantáljuk, hogy olcsón megfogja úszni. 

Mosogató szerelés
Kád szerelés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberre? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a felhasználandó anyaggal kapcsolatban egyeztetne? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 17:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (70) 526 12 13

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!
Csap szerelés
Csap szerelés
Mosogató szerelés
Csap szerelés
Vízvezeték
Mosogató szerelés

Ingyenes kiszállás és felmérés Pest megye egész területén!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza