Kamerás csatornavizsgálattal mindenre fényre derül

Csőtörésre gyanakszik?

Ha mostanában megnőtt a vízszámla, pedig nem is fogyasztott sokat, akkor lehet, hogy csőtörése van. Ezt könnyen kitudjuk deríteni egy kameráscsatorna vizsgálat során. Nézze meg a részleteket.

Mi nem bontunk ki semmit

Csatornavizsgálat bontás nélkül

Mi nem bontunk ki semmit a csatornavizsgálathoz. Ha úgy gondolja, hogy bármilyen oknál fogva csatornavizsgálatra van szüksége, akkor ne aggódjon, bontás nélkül fogjuk megoldani. Gyorsan, szakszerűen végezzük el a csatornavizsgálatot. Győzödjön meg róla Ön is.

NON-STOP

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT,
HÍVJON MINKET 0-24!

15 ÉVES

SZAKMAI
TAPASZTALATTAL

+36 (70) 526 12 13

HÍVJON MINKET
BIZALOMMAL!

Rólunk

Mi a Duguláselhárítás Mesternél úgy kívánjuk végezni tevékenységünket, hogy boldogan és büszkén tekinthessünk vissza elégedet ügyfeleink hosszú sorára. Több, mint 15 éve a szakmában vagyunk és már mindenféle meghibásodással találkoztunk ennyi idő alatt. Tudjuk honnan szerezzük be a legjobb alkatrészeket, tudjuk milyen típushibákkal találkozhatunk. Egy szóval: fel vagyunk készülve mindenre.

Szakembereinktől ugyanezt várjuk el. Kizárólag magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkezdő munkatársakkal dolgozunk és felkutattuk a legjobb minőségű alkatrészeket, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani.

Ennek köszönhetjük, hogy több tízezer elégedett ügyfelet tudhatunk ma magunk mögött. Ha elvégeztük a munkát, akkor bátran biztosítjuk a garanciát, mert tudjuk, hogy nem lehet semmi baja. Ha ön is szeretné biztonságba érezni magát nincs más dolga, mint tárcsázni a +36 (20) 238 57 20 telefonszámot és segítséget kérni. Akár azonnali kiszállással megoldjuk bármilyen meghibásodást is tapasztalt.

NON-STOP

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT,
HÍVJON MINKET 0-24!

15 ÉVES

SZAKMAI
TAPASZTALATTAL

+36 (70) 526 12 13

HÍVJON MINKET
BIZALOMMAL!

Pontosan megmondjuk, hogy hol van a hiba

Tökéletes hiba meghatározás a kamerás csatornavizsgálóval

A kamerás csatornavizsgálóval méterre pontosan megtudjuk határozni, hogy hol található a hiba, és helyben tudunk javítani is. A csatornavizsgáló tökéletes képet ad nekünk arról, hogy mi a pontos hiba, így sokkal gyorsabb a munka végzés.

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését.
Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén fel vehessük Önnel a kapcsolatot.

  • Telefonon keresne?   +36 (70) 526 12 13

Semmi nem marad láthatatlan

Rejtett hibák kiszűrése a csatornavizsgálóval

A dugulás elhárítást követően, vagy akár a csőtörés javítása előtt megnézhetjük a kamera segítségével, hogy milyen rejtett hibák vannak a csőben, így ezeket még idejében tudjuk orvosolni. Olvasson még többet a kamerás csővizsgálatról, hogy teljes képet kapjon.

SOS ÜGYELET +36 (70) 526 12 13