Kamerás csatornavizsgálattal mindenre fényre derül

Csőtörésre gyanakszik?

Ha mostanában megnőtt a vízszámla, pedig nem is fogyasztott sokat, akkor lehet, hogy csőtörése van. Ezt könnyen kitudjuk deríteni egy kameráscsatorna vizsgálat során. Nézze meg a részleteket.

>Mi nem bontunk ki semmit

Csatornavizsgálat bontás nélkül

Mi nem bontunk ki semmit a csatornavizsgálathoz. Ha úgy gondolja, hogy bármilyen oknál fogva csatornavizsgálatra van szüksége, akkor ne aggódjon, bontás nélkül fogjuk megoldani. Gyorsan, szakszerűen végezzük el a csatornavizsgálatot. Győzödjön meg róla Ön is.

NON-STOP

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT,
HÍVJON MINKET 0-24!

15 ÉVES

SZAKMAI
TAPASZTALATTAL

+36 (70) 600 37 72

HÍVJON MINKET
BIZALOMMAL!

Pontosan megmondjuk, hogy hol van a hiba

Tökéletes hiba meghatározás a kamerás csatornavizsgálóval

A kamerás csatornavizsgálóval méterre pontosan megtudjuk határozni, hogy hol található a hiba, és helyben tudunk javítani is. A csatornavizsgáló tökéletes képet ad nekünk arról, hogy mi a pontos hiba, így sokkal gyorsabb a munka végzés.

Rólunk

A gázszerelés egy rendkívül komoly munka – és mi komolyan is vesszük. Fontosnak tartjuk azt, hogy minden esetben a lehető legjobb tudásunkat hozzuk. Gázszerelőként folyamatosan képeznünk kell magunkat, mindig jönnek ki az újabb és újabb technológiák, és nekünk természetesen mindenhez értenünk kell, minden készüléknél rutinosnak kell lennünk. Egy pillanatra sem felejtjük el azt, hogy milyen felelősség hárul ránk, mivel ha csak egy dolgot is rontunk, annak beláthatatlan következményei lehetnek.

Épp ezért mi mindig maximálisan odafigyelve dolgozunk, minden előírást betartunk, és azon dolgozunk, hogy minden készülék újra olyan legyen, mint régen. Mi mindenféle készüléket elvállalunk, márkafüggetlenül dolgozunk.

Épp ezért ha azt szeretné, hogy készüléke tökéletesen legyen megjavítva, akkor feltétlenül minket hívjon fel. Ha felhív minket a +36 (70) 600 37 72 telefonszámon, akkor egyeztetünk egy időpontot, amely akár lehet már aznap is, de akár egy órán belül is. Az időpontra pontosan kiérkezünk és egyből elkezdjük a hibaelhárítást. Legyen szó kazánról, konvektorról, gáztűzhelyről, mi mindent megjavítunk!

Próbáljon ki minket Ön is!

Válassza ki napellenzőjét, mi legyártjuk, kiszállítjuk és felszereljük. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk. Nem tudja melyiket válassza? Hívjon minket és segítünk!

Semmi nem marad láthatatlan

Rejtett hibák kiszűrése a csatornavizsgálóval

A dugulás elhárítást követően, vagy akár a csőtörés javítása előtt megnézhetjük a kamera segítségével, hogy milyen rejtett hibák vannak a csőben, így ezeket még idejében tudjuk orvosolni. Olvasson még többet a kamerás csővizsgálatról, hogy teljes képet kapjon.